Managed hosting door True

Samsung start printer en monitoren offensief

 

Samsung heeft een aantal nieuwe printers en monitoren voor de zakelijke markt geïntroduceerd.

Mildo Meijer, Marketing Manager Printing IT Division van Samsung, zegt dat voor de zakelijke markt in totaal tien printers zijn gelanceerd. "Er zijn diverse soorten printers, zoals kleurenprinters, zwart-wit printers en mfp's. Deze variëren in de prijsklasse tot 500 euro. De nieuwe printers zijn gericht op de zakelijke markt en op de zakelijke retail."
De nieuwe duplex- en kleurenlaserprinters, zijn onlangs geïntroduceerd. Met de ML-2850D-serie introduceert Samsung de kleinste monochrome duplexprinter ter wereld voor kleine kantoren. De snelle en intelligente laserprinters uit de CLP-660ND-serie en de multifunctionals uit de CLX-6200-serie bieden uitkomst voor bedrijven die in kleur willen afdrukken.

Resellers kunnen rekenen op brede ondersteuning van Samsung, aldus Meijer. "Zo is het verkoopteam in verdubbeld en is er een speciaal team voor het zakelijk segment. Partners krijgen van Samsung steun op het gebied van lead-generatie. Ook mogen resellers mee doen met een Europese voetbalcompetitie. Hierin spelen resellers samen met Samsung tegen andere resellers, zoals Duitsland. De resellers die mee mogen voetballen spelen de wedstrijden in het stadion van Chelsea in Londen."

Samsung heeft verder zijn monitoren porfolio vernieuwd. Ivo Vissers, Marketing Manager Monitor IT Division, vertelt: "Samsung heft op het gebied van monitoren de T-modellen geïntroduceerd. Het gaat om de SyncMaster T240 (beschikbaar in 19/20/22/24/25.5-inch )en SyncMaster T260HD (beschikbaar in 20/22/24/25.5-inch), waarin een DTV tuner is ingebouwd. Deze crystal design modellen hebben een natuurlijke kleur. Verder introduceert Samsung de Aqua 53 modellen, beschikbaar in 19,20 en 22 inch. Deze volgen de 226 lijnen van Samsung op. De displays worden in het smb en het retail kanaal verkocht."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2387191). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.