Managed hosting door True

Quote Components start distributie TDK producten

 

De Oldenzaalse distributeur van IT producten Quote Components, is vanaf 1 maart gestart met de distributie van TDK datamedia producten.

Het assortiment CD, DVD en Blu-Ray producten van TDK is een uitstekende aanvulling op het bestaande assortiment. Quote wil haar klanten een ruime keuze aan producten bieden stelt Ad van Schaik, sinds augustus 2007 verantwoordelijk voor het assortiment van de distributeur. "Quote zal de komende tijd het assortiment flink zal gaan uitbreiden met enerzijds producten van fabrikanten binnen de Triade groep, waar Quote sinds augustus verleden jaar samen met HON en MCC deel van uitmaakt, anderzijds door het aangaan van nieuwe distributieschappen. Onze klanten vragen ons voortdurend om nieuwe producten en TDK is, als voorloper op het gebied van ‘next-generation  technology'zoals Blu-ray disc opname voor high-definition video recording een uitstekende aanvulling."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2378941). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.