Managed hosting door True

Vision Parts werkt samen met L´Unité Services

 

Vision Parts BV, spare parts manager en leverancier van HP, IBM, Lenovo, Toshiba, Dell, 3COM en Cisco spare parts, heeft in november een overeenkomst afgesloten met L'Unite Services.

De overeenkomst die gesloten is, betreft het unieke Advance Replacement Service programma, wat er voor zorgt dat L´Unité o.a. de eigen identiteit behoudt bij de relatie. Maar met een nog hoger service niveau als voordien en tegen zeer gunstige condities. Inmiddels raken steeds meer Dealers/Resellers, zoals ITACTIC (AAC Cosmos) en nu ook L´Unité, overtuigd van de voordelen die het Advance Replacement Service programma kan bieden, volgens commercieel manager John Doeser van Vision Parts.

Vision Parts Advance Replacement Service is verkrijgbaar voor zowel al geïnstalleerde systemen als nieuwe systemen die al dan niet onder een fabrieksgarantie vallen. Sluit dan ook prima aan bij o.a. outtasking en outsourcing trajecten. De prijzen variëren van enkele euro's per maand voor low-end servers tot enige 10-tallen euro's voor geavanceerde server-, MSA- en clustersystemen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2371534). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.