Managed hosting door True

Ciber breidt diensten uit met Oracle e-Business Suite

 

Ict-dienstverlener Ciber Nederland gaat voor klanten het beheer en onderhoud van Oracle e-Business Suite verzorgen. Het bedrijf verzorgt zowel hosting en eerste implementaties, als upgrades voor dit erp-pakket. Ciber zet een nieuw team op deze dienstverlening.

Ciber breidt zijn dienstverlening uit naar het beheer en onderhoud van van Oracle e-Business Suite. Het pakket wordt vooral gebruikt door grote en middelgrote bedrijven in het bankwezen, dienstverlening, non-profit, overheid en de high-tech industrie.

Het team dat deze dienstverlening verzorgt telt zestig man, met minimaal zeven jaar ervaring. In Amerika, Engeland en Azië is Ciber al langer actief met Oracle e-Business Suite. Internationaal beschikt de onderneming over ruim zevenduizend adviseurs voor dit pakket.

Ciber staat op plaats 41 in de Computable 100, de lijst van krachtigste ict-bedrijven in de Nederlandse markt die Computable jaarlijks opstelt. In Nederland is Ciber ruim tien jaar actief en telt 325 medewerkers en heeft vestigingen Eindhoven, Nieuwegein en Den Bosch.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2368582). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.