Managed hosting door True

ZyXEL start met vernieuwde website in de Benelux

 

Vanaf heden is de geheel vernieuwde website van ZyXEL online.

Nadat vorige week de vestiging van ZyXEL Communications BV, de vestiging van ZyXEL in de Benelux, officieel van start is gegaan, is ZyXEL nu ook online in het Nederlands van start. De van oorsprong Taiwanese netwerk gigant heeft een nieuw design voor haar websites waarbinnen het niet alleen makkelijker navigeren is maar die ook de Corporate Identity van het bedrijf beter uitdraagt. Uiteraard heeft ZyXEL ook ruimte voor haar partners vrijgemaakt.

"De site geeft duidelijke het internationale karakter van ZyXEL weer, sluit aan bij websites in andere landen en weet onze end-to-end solutions helder te positioneren" vertelt Leon James, Director of Marketing and Partner programs. "Onze partners zullen de komende maanden een hele serie nieuwe tools, materialen en andere ondersteuning via de website ter beschikking krijgen. Dit wordt een goed jaar voor ZyXEL Benelux".

ZyXEL, één van 's werelds toonaangevende fabrikanten van broadband acces solutions, opent haar deuren nu ook in de Benelux. ZyXEL ontwikkelt en fabriceert al haar apparatuur volledig zelf en levert hoogwaardig en betrouwbare IP switching, routing, wireless en security oplossingen voor bedrijven en consumenten. "ZyXEL zal haar partners serieus ondersteunen" aldus Albert Lee, Managing Director van ZyXEL Benelux, "als we het onze partners makkelijk maken om onze producten te verkopen, worden we er allebei beter van, en dat is nog maar een eerste stap".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2367573). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.