Managed hosting door True

Timo Bleeker directeur VANAD IT Professionals

 

VANAD IT Professionals heeft Timo Bleeker (40) aangetrokken als haar nieuwe directeur.

Bleeker gaat in deze functie leiding geven aan de on- en offshore activiteiten van VANAD IT Professionals, die momenteel vooral bestaat uit het detacheren van Java en .NET specialisten. De combinatie van de offshore diensten van VANAD IT Professionals vanuit China met on-site detachering blijkt een succesvolle formule. Bleeker heeft de opdracht deze én aankomende activiteiten van VANAD IT Professionals verder vorm te geven en te professionaliseren.

Voor zijn aanstelling bij VANAD IT Professionals werkte Bleeker 3,5 jaar als Algemeen Directeur voor Scan Laser bv. Hij is afkomstig uit de documentindustrie, waar hij ruim tien jaar werkte voor Xerox, één van de marktleiders. Deze maand werd hij aangetrokken als directeur van VANAD IT Professionals. Ad Nederlof, President & CEO van moederbedrijf VANAD Group: "Met Bleeker hebben wij veel management ervaring in huis gehaald. Mensen van zijn kaliber zijn nodig om onze groeiende organisatie verder uit te bouwen."

Nederlof refereert daarmee aan de herpositionering van VANAD IT Professionals. Sinds begin dit jaar is het bedrijf onderdeel van de VANAD Group. "IT outsourcing is één van de strategische pijlers van onze bedrijvengroep. Wij verwachten daarin de komende tijd een aanzienlijke groei door te maken", verduidelijkt Nederlof. Ook in 2007 groeide VANAD IT Professionals aanzienlijk. Vooral de Chinese vestiging in Chengdu maakte een indrukwekkende groei door en kreeg in nog geen half jaar tijd 25 nieuwe medewerkers. In totaal biedt VANAD IT Professionals nu werk aan 60 mensen.

Bleeker is met veel enthousiasme begonnen in zijn nieuwe functie. "VANAD IT Professionals is een opvallend groeibedrijf dat een stormachtige ontwikkeling doormaakt. Vooral de inzet van onze Chinese ontwikkelaars die worden aangestuurd door onze Europese IT professionals beschouw ik als onderscheidend en geeft ons veel flexibiliteit. Ik vind het een geweldige uitdaging om deze groeiende organisatie verder vorm te mogen geven."

Hij verwacht tenslotte op korte termijn nieuwe activiteiten vanuit VANAD IT Professionals bekend te kunnen maken. "Binnen afzienbare tijd volgen er berichten die de ambities van VANAD IT Professionals duidelijk zullen maken", belooft Bleeker.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2366398). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.