Managed hosting door True

Dimension Data benoemd tot Cisco IP Contact partner

 

Dimension Data, leverancier van netwerkinfrastructuur-, (IP-)telefonie-, (IP-)contactcenter- en security-oplossingen, is in Nederland door Cisco Systems voor het derde achtereenvolgende jaar gecertificeerd tot IP Contact Center Enterprise Advanced Technology Partner.

Het Cisco Advanced Technology Provider-programma (ATP) richt zich op de selectie van partners die oplossingen op basis van geavanceerde  technologieën, zoals IP-contactcenters, op de markt kunnen brengen. Het programma kent een strenge selectieprocedure. Zo is Dimension Data op basis van zijn omvangrijke kennis van IP-contactcenteroplossingen en zijn expertise in  contactcenters in het algemeen door Cisco gecertificeerd voor dit programma.

Dimension Data biedt op de Nederlandse markt al een aantal jaar geavanceerde contactcenteroplossingen. De certificering tot Advanced Technology Partner onderstreept de ervaring van het bedrijf in IP-contactcenters. 

Ton van Horsen, Managing Director Dimension Data in Nederland: "Voor ons is de certificering een bevestiging van onze inspanningen. De IP Contact Center Enterprise Advanced Technology Partner-status van Cisco Systems is een bewijs voor onze expertise in de markt voor high-end enterprise-contactcenters. We zien dan ook een sterke groei in klanten die zich tot ons wenden vanwege onze expertise op dit gebied."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2359120). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.