Managed hosting door True

ZyXEL focus gericht op de Benelux

 

Vanaf heden gaat de Benelux vestiging van ZyXEL officieel van start: ZyXEL Communications BV, gevestigd in Hoofddorp, Nederland.

. Tot nog toe werd ZyXEL in de Benelux vertegenwoordigd door Valadis, een van haar Value Added Distributors. Valadis heeft met succes ZyXEL geïntroduceerd op de DSL-markt en als leverancier van hoogwaardige netwerk oplossingen. Zij keert nu weer terug naar haar kernactiviteit als distributeur voor het resellerkanaal en voor gerenommeerde Telecom operators en Internet Service Providers.

"Het besluit om een ZyXEL-vestiging in de Benelux te openen hoort bij het commitment om structureel ons groeiend verkoopkanaal te ondersteunen" aldus Albert Lee, Managing Director van ZyXEL Benelux. "ZyXEL heeft al een sterke reputatie op het gebied van kwaliteit en service als een van de weinige spelers wereldwijd die end-to-end IP-solutions aanbieden".

Leon James, marketing director van ZyXEL Benelux, besluit: "ZyXEL heeft alle vertrouwen in de mogelijkheden op de Benelux markt. Resellers zijn al op de hoogte van de goede marges en de hoge kwaliteit van de producten die ZyXEL biedt en zullen zeker profiteren van de extra ondersteuning en marketing activiteiten".

ZyXEL, één van 's werelds toonaangevende fabrikanten van broadband acces solutions, opent haar deuren nu ook in de Benelux. ZyXEL ontwikkelt en fabriceert al haar apparatuur volledig zelf, en levert hoogwaardig en betrouwbare IP switching, routing, wireless en security oplossingen voor bedrijven en consumenten. ZyXEL biedt een nieuw merk dat zich onderscheid door haar kwaliteit en prijs.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2358106). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.