Managed hosting door True

Lenovo organiseert 'Cloud of Promise Charity Auction'

 

Computerfabrikant Lenovo, wereldwijd sponsor van de Olympische Spelen 2008 te Beijing, maakt bekend dat op donderdag 28 februari de 'Cloud of Promise Charity Auction' zal worden gehouden.

Deze unieke veiling, waarvan de opbrengst geheel bestemd is voor Right to Play, vormt de afsluiting van het bezoek van de Beijing 2008 Olympische toorts aan het Olympisch stadion in Amsterdam.

Tijdens de ‘Cloud of Promise Charity Auction' zullen drie Lenovo Notebooks onder de hamer gaan die afkomstig zijn uit de exclusieve Cloud of Promise-serie. Het Cloud of Promise-design is ontworpen door het team van Lenovo en vertegenwoordigt de geest van vernieuwing en Olympische ambities. De notebooks zullen gesigneerd worden door de Olympische sporters Floris Jan Bovelander, Ellen van Langen en Robert Gesink. De opbrengst van de veiling is bestemd voor Right To Play, een organisatie die ernaar streeft om alle kinderen ter wereld, met name in probleemgebieden, mogelijkheden te geven voor sport en spel.

De veiling vindt plaats in de Olympic Experience, het interactieve en multimediale publiekscentrum van het Olympisch Stadion, waar sport op een unieke manier in de schijnwerpers staat. De veiling wordt geleid door Max Hemelraad, veilingmeester bij Sotheby's.

Meer informatie over de ‘Cloud of Promise Charity Auction' en het exacte programma kunt u vinden op: www.copca.nl/. Tevens kunnen belangstellenden voor de veiling zich hier aanmelden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2358011). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.