Managed hosting door True

Freecom tekent met BAS Distributie

 

BAS Distributie is gestart met de distributie van het productgamma van Freecom.

Naast BAS Distributie levert Freecom haar producten via ETC, Copaco, Ingram
Micro, Tech Data en Quote Components aan het reseller-kanaal in de
Benelux.
Met BAS Distributie versterkt Freecom haar positie in het retail- en het zakelijke kanaal. "De samenwerking met BAS is voor Freecom een toegevoegde waarde en biedt meerdere voordelen", zegt Jan-Willem
Meinesz, Sales Director North Europe bij Freecom. "BAS levert niet alleen aan belangrijke retailkanalen, maar voorziet via haar distributietak ook vele resellers die trouw zijn aan BAS en steeds meer de ‘added value' van onze producten inzien. Wij zagen nog ‘gaten' in ons afzetgebied die wij samen met BAS voor een groot deel kunnen vullen. Ze hebben een sterk en ervaren verkoopteam. Dit team onderhoudt een persoonlijke klantrelatie, is servicegericht en levert landelijk aan ICTwederverkopers.
Freecom's brede productgamma, van met name mobiele- en multimedia storage-producten, sluit goed aan bij het assortiment van BAS. " BAS focust op klantenbinding en service, iets waar Freecom zichzelf ook goed in kan vinden". "We hebben dus meer dan genoeg goede overeenkomsten en niets staat in de weg voor een succesvolle samenwerking met BAS Distributie in het nieuwe jaar", aldus Jan-Willem Meinesz.
De directie van BAS Distributie voegt als laatste toe; "BAS Distributie heeft met het oog op ‘high end oplossingen', in Freecom een gepaste speler gevonden". "Freecom is een bedrijf dat zich richt op innovatieve totaaloplossingen voor de consument en sluit daarom goed aan op onze
doelgroep".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2357725). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.