Managed hosting door True

Mobotix versterkt Benelux distributie met Compricon

 

Mobotix, de Duitse producent van IP-camera's, heeft onlangs een distributieovereenkomst gesloten met Compricon Nederland.

Als gespecialiseerde leverancier van datacommunicatie- en automatiseringsproducten aan IT-resellers en installateurs, kan Compricon met Mobotix het aantal toepassingen en daarmee de totale markt voor IP-camera's verder verbreden. 

Door de hoge digitale beeldkwaliteit en geavanceerde videosoftware worden steeds meer Mobotix-camera's ingezet voor het monitoren en analyseren van bedrijfsprocessen en diverse marketingtoepassingen. Dat zijn applicaties waar naast de traditionele beveiliging-bedrijven ook steeds meer IT-resellers en installateurs mee in aanraking komen.

Henk Schotman, business development manager Benelux, de Nederlandse Antillen en Aruba van Mobotix zegt: "Hoewel de beveiligingsmarkt een grote groeimarkt blijft, brengen onze hoge beeldresolutie, ingebouwde sensors en analysesoftware steeds meer nieuwe toepassingen binnen handbereik. Door de onderliggende IP-technologie worden deze toepassingen steeds vaker door een huisinstallateur of automatisering-leverancier gerealiseerd. Samen met Compricon kunnen wij optimaal op deze trend inspelen. Enkele actuele voorbeelden zijn het monitoren van bedrijfsprocessen zoals betonstorten, observatie in de bouw, logistiek en zorgsector en in de retail het analyseren van de beste winkelindelingen en -routes".

Arjen Bontenbal, marketing manager van Compricon voegt daaraan toe: "Door de samenwerking met Mobotix breiden we ons productassortiment op IP-gebied uit. De Mobotix camera's zijn van technisch hoogwaardige kwaliteit en passen uitstekend binnen de strategie om onze partners én hun klanten totaaloplossingen op applicatieniveau te bieden. En dus ook Compricon's toegevoegde waarde".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2355189). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.