Managed hosting door True

ETC distributeert IBM high-end storage

 

IBM Nederland heeft ETC benoemd tot distributeur voor high end storage oplossingen. Met deze laatste toevoeging is ETC nu de enige distributeur in de Benelux die het gehele IBM hard- en software portfolio distribueert in de Benelux.

Het Bodegraafse ETC voerde al de IBM lijnen system x, system p, system i en IBM software. Op het gebied van storage was ETC tot dusver geaccrediteerd voor IBM Open Storage (disk, tape en de onderkant van de DS-lijn). 

Henk Snijders, directeur ETC, legt uit dat de distributeur met IBM zowel op de volume markt (met System x en IBM Open Storage) als value markt (IBM blades, System p en System i) actief is. Trainingen en pre-sales support hebben volgens hem voor nauwere relaties met resellers gezorgd. "Onze klantenset is zeer trouw. Met deze nieuwe accreditatie wordt verder inhoud gegeven aan onze ambitie om het totale portfolio van IBM aan te kunnen bieden. Om competitief goed aan te kunnen bieden, vinden resellers steeds vaker de oplossing in een combinatie van de verschillende IBM brands. Nu kunnen we dus ook bij grote, infrastructurele projecten, waarvan storage steeds meer onderdeel uitmaakt, onze partners ondersteunen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2353451). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.