Managed hosting door True

Clixmaster komt met partnerprogramma

 

Clixmaster introduceert een business-partnerprogramma om sales, marketing en implementatie van zijn Studio-platform te ondersteunen.

Clixmaster heeft George van der Horst als partnermanager en Patrick Burger als productmanager aangesteld. Clixmaster Studio is een interactie en communicatiemanagement-platform. Clixmaster Studio brengt de diverse online marketing- en communicatietools in één systeem samen, waardoor de marketing- en communicatiemanager op eenvoudige wijze zijn online strategie kan realiseren.

Clixmaster heeft er bewust voor gekozen om Clixmaster Studio via een partnerkanaal aan te bieden aan organisaties die hun online strategie willen laten renderen. "Met het Clixmaster Business Partner netwerk geeft Clixmaster antwoord op de structurele vraag van klanten die op zoek zijn naar een partner. Een partner die hen terzijde kan staan in het vertalen van de bedrijfsdoelstellingen in een duidelijke online strategie en daar middels het Clixmaster Studio platform invulling aan kan geven."

Patrick Burger, Product Manager vertelt: "De signalen uit de markt en informatie die wij van de gebruikers van Clixmaster Studio krijgen, zijn voor ons van groot belang bij de vorming van onze strategie en business- en productdevelopment. Het afgelopen jaar kwam er vanuit de markt steeds meer vraag van bedrijven, die online oplossingen voor hun klanten realiseren, om Clixmaster Studio te kunnen implementeren. Met het Clixmaster Business Partner netwerk geven wij hier op een professionele wijze invulling aan."

George van der Horst, Partner Manager legt uit: "Wij stellen momenteel partners aan die getraind worden in de Clixmaster platform. Hierbij onderscheiden wij twee groepen. Enerzijds de leadgeneratoren die onder de titel Clixmaster Associate binnen verschillende branches en posities actief zijn. Deze Associates zijn onze hoogwaardige verkenners. Geoefende ogen en oren in de markt die wij belonen op basis van gerealiseerde resultaten."
"Anderzijds bouwen wij verder aan ons 'Verkoop & Service Partnernetwerk'. Deze partners zijn 'het neusje van de zalm'. Wij leiden deze partners volledig op en zorgen er voor dat de medewerkers bij de partner volledig Clixmaster-gecertificeerd zijn. Op deze wijze blijft Clixmaster het hoogste kwaliteitsniveau garanderen bij zijn huidige- en toekomstige klanten. Klanten als Elsevier, De Pers, Fortis, Startpeople, VNU media, Albron, Content, Adrem en veel andere bedrijven hebben al voor het Clixmaster Studio platform gekozen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2343847). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.