Managed hosting door True

ProCurve en Siemens sluiten verkoopovereenkomst

 

ProCurve Networking by HP en Siemens Enterprise Communications hebben een wereldwijde sales overeenkomst gesloten. Siemens zal spraak- en dataoplossingen verkopen die netwerkproducten van ProCurve en VoIP-technologie van Siemens bevatten. Dit hebben beide partijen op 31 januari bekendgemaakt.

Het gecombineerde aanbod van Siemens en ProCurve biedt klanten IP-communicatie en op open standaarden gebaseerde netwerken van hoge kwaliteit. De eerste fase van de overeenkomst wordt momenteel uitgerold in Duitsland, gevolgd door implementaties in het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Spanje. Op termijn volgen de overige landen, waaronder Nederland.

"De overeenkomst combineert de kracht van twee leidende bedrijven, waardoor klanten de netwerk- en IP-oplossingen krijgen die inspelen op hun veranderende behoeften," zegt John McHugh, vice president and general manager, ProCurve Networking by HP. "Door de samenwerking met Siemens kan ProCurve meer klanten bereiken en beter inspelen op de behoeften van de markt op het gebied van spraak- en dataoplossingen."

"Als wereldwijde vendor en system integrator zien we de behoefte aan aantrekkelijke, robuuste en uitgebreide spraak- en dataoplossingen," zegt Thomas Roesler, senior vice president, Data Business, Siemens Enterprise Communications. "ProCurve, met zijn brede aanbod van producten op het gebied van IP-infrastructuur, geeft Siemens Enterprise Communications extra ruimte om als onafhankelijke system integrator te opereren, in een markt voor geïntegreerde data- en real-time end-to-end oplossingen."

ProCurves mogelijkheden om oplossingen van meerdere vendors te leveren vergroot de flexibiliteit van de netwerken van de klanten. Hierdoor zijn de netwerken niet alleen toegerust om tegemoet te komen aan de huidige eisen van de organisatie, maar zij ondersteunen ook toekomstige netwerkdiensten van alle leveranciers. ProCurve investeert zwaar in de ontwikkeling van interoperabele oplossingen. Deze stellen klanten in staat om in te spelen op organisatorische veranderingen en omgevingen van diverse vendoor naadloos te integreren, zonder in te hoeven boeten op hun return on investment.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2330035). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.