Managed hosting door True

LCW kijkt tevreden terug op verjaardag Windows Vista

 

NLCW, dé brancheorganisatie voor computerwinkels en kleine automatiseringsbedrijven, kijkt op de eerste verjaardag van Windows Vista terug op een bewogen doch tevreden jaar.

Dit meldt NCLW op zijn website. Met de introductie van Windows Vista werd andermaal de toegevoegde waarde van een vakbekwame ICT-reseller duidelijk. Op verzoek van de consumenten zet Windows Vista grote stappen vooruit als het om veiligheid gaat. Dat betekent een forse wijziging van de gehele architectuur en dus nieuwe eisen aan randapparatuur en applicaties. Consumenten lieten het afgelopen jaar duidelijk merken dat er behoefte was aan goede voorlichting over randapparatuur en applicaties. NLCW zag de omzet bij haar achterban het afgelopen jaar dan ook stijgen.

Voor een goed advies naar uw computerwinkel!
Voordat tot aanschaf wordt overgegaan gaan veel consumenten en kleinbedrijven samen met hun vakspecialist inventariseren welke applicaties of randapparatuur voor een uitdaging kan zorgen. Uit ervaring, maar ook door trainingen van Microsoft, kan de vakspecialist vertellen welke soft- en hardware upgrades nodig zijn om tot een perfecte configuratie te komen.

Weinig problemen
Door de goede begeleiding van Microsoft, maar ook door ervaring uit het verleden, bleek de computerwinkel als geen ander in staat een goed en betrouwbaar advies te geven. De problemen die via het bemiddelingsbureau van de brancheorganisatie binnenkwamen waren op één hand te tellen en voornamelijk te wijten aan het verkeerd gebruik of onkunde van de gebruiker of door aanschaf van computersystemen bij branchevreemde partijen, zoals bouwmarkten of supermarkten.
Windows Vista is voor de lancering zeer uitgebreid getest en bovendien heeft de klant continu de beschikking over ondersteuning van de vakspecialist en updates via Windows Update. De nieuwe mogelijkheden die Windows Vista met zich meebrengt zorgen bovendien voor een toename van verkoop van printers, (video)camera's en tft-schermen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2328897). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.