Managed hosting door True

Microsoft en Citrix breiden samenwerking uit

 

Microsoft en Citrix Systems breiden hun samenwerking uit met een uitgebreid scala aan virtualisatietoepassingen voor desktop en server.

De bedrijven brengen samen virtualisatie-oplossingen op de markt met ondersteuning voor Windows Server 2008. Met deze oplossingen kunnen klanten een flexibele en dynamische infrastructuur neerzetten aan de gebruikerszijde.

Al meer dan achttien jaar leveren Microsoft en Citrix samen oplossingen voor toegang tot Windows-gebaseerde applicaties, door gebruik te maken van Citrix Presentation Server draaiend bovenop Terminal Services. De bedrijven gaan nu samen een nieuw aanbod op de markt brengen met de volgende generatie van Citrix Presentation Server en de Citrix XenDesktop-producten. Beide zijn gebaseerd op Windows Server 2008 en Windows Optimized Desktop-oplossingen en worden beheerd door Microsoft System Center. Hiermee kunnen klanten een scala aan flexibele, goedkope en beheersbare toepassingen creëren voor verschillende soorten zakelijke gebruikers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2323953). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.