Managed hosting door True

MS Office op de BlackBerry

 

Research in Motion (RIM) gaat op de BlackBerry ondersteuning bieden voor Microsoft Word, PowerPoint en Excel. Daarnaast komt Connections, het sociale software-pakket van Lotus, beschikbaar op deze smartphone.

De maker van BlackBerry, Research in Motion (RIM), kondigde woensdag op de Lotusphere in Orlando een update van de BlackBerry-client en -serversofware aan. Gebruikers van Microsoft Word, PowerPoint en Excel kunnen door de update niet alleen documenten openen maar ook bewerken vanaf hun BlackBerry. Ook Lotus Connections zal op de BlackBerry gebruikt kunnen worden. Lotus Connections is IBM's sociale-softwarepakket. Eerder deze week kondigde RIM al updates aan voor het verbeteren van de integratie tussen IBM Lotus Sametime en Microsoft Live Communications Server.

Wi-Fi

Verder wordt het mogelijk om mails die op de BlackBerry al gewist zijn, vanaf kantoor alsnog terug te vinden op de BlackBerry Enterprise Server (BES). Daarnaast kunnen gebruikers, voordat ze een afspraak met iemand inplannen, diens agenda laten doorzoeken om te ontdekken of deze persoon daadwerkelijk beschikbaar is.Dit wordt mogelijk met versie 4.1.5 van de BlackBerry Enterprise Server (BES), die in de eerste helft van 2008 beschikbaar komt. Deze versie zal daarnaast verbeterde eigenschappen hebben op het gebied van beheer, rapportering en beveiliging. Ook wordt het mogelijk om BlackBerrys bij te werken via Wi-Fi.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2321578). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.