Managed hosting door True

LANCOM vernieuwt partnerprogramma

 

LANCOM Systems presenteert dit jaar op CeBIT zijn nieuwe partnerprogramma voor gespecialiseerde resellers en systeemleveranciers en een verbeterd trainingsconcept.

Het trainingscentrum van het bedrijf biedt een verbeterd programma met meer dan 80 nieuwe cursussen en individuele certificeringen. "De bezoekers kunnen dit jaar uitzien naar een aantal nieuwe producten en verbeteringen om onze businesspartners te ondersteunen", zegt Ralf Koenzen, managing director van LANCOM Systems GmbH. "CeBIT is voor LANCOM zonder twijfel de belangrijkste beurs om contact met onze resellers, systeemleveranciers en klanten te onderhouden. Daarom zien we ook dit jaar weer uit naar CeBIT."

Ook een selectie van zijn nieuwe WLAN- en UMTS-producten komt op CeBIT 2008 aan bod. LANCOM introduceert de nieuwe serie LANCOM L-300 Wireless Access Points. De nieuwe 300 Mbps-apparaten van de producent in het Duitse Aken bieden een groter bereik, hogere snelheid en meer beheergemak. LANCOM introduceert op de beurs daarmee de eerste zakelijke Access Points gebaseerd op de 802.11n-pre-standaard (versie 2.0) met een Gigabit Ethernet-verbinding.

Op de beursstand zijn eveneens de Wireless LAN Controllers LANCOM WLC-4006 en WLC-4025 te bewonderen. Deze apparaten ondersteunen tot 100 LANCOM Wireless LAN Access Points en Wireless LAN-routers, waaronder ook de nieuwste generatie 300 Mbps Access Points. Ook presenteert LANCOM zijn nieuwe UMTS-routers: de LANCOM 1751 UMTS en 3850 UMTS. Deze apparaten ondersteunen naast breedband-kabelverbindingen ook snelle cellulaire verbindingen via UMTS/HSDPA. De LANCOM 1751 UMTS is een zakelijke VPN-router met geïntegreerde UMTS/HSDPA- en ADSL2+-modems. Het apparaat ondersteunt ISDN en heeft alle interfaces die nodig zijn voor professionele verbindingen op locatie; de LANCOM 3850 UMTS is voorzien van een geïntegreerde WLAN-module. Daarnaast presenteert LANCOM op CeBIT zijn huidige portfolio van oplossingen voor verbinding op locatie, draadloze indoor en outdoor netwerken, en VoIP-oplossingen voor kleine, middelgrote en grote bedrijven.

LANCOM is aanwezig in hal 13 op standnummer C34. CeBIT vindt plaats van 4 tot en met 9 maart 2008 in Hannover.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2321444). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.