Managed hosting door True

General manager Lotus: Microsoft bluft

 

Volgens general manager Lotussoftware Mike Rodhin bluft Microsoft als het bedrijf zegt dat in de laatste zes maanden van 2007 meer dan driehonderd grote bedrijven van Lotusproducten zijn overgestapt op Microsoft Outlook, Exchange Server en SharePoint Server. Rohdin: "Heb jij die lijst gezien?"

General manager Lotussoftware Mike Rodhin: "Microsoft roept elk jaar van alles aan het begin van Lotusphere. Heb jij de lijst gezien? Ik niet. Elk jaar is er een marktverschuiving van twee á drie procent, beide kanten op. Wij hebben ook elk jaar klanten van Microsoft Exchange die zijn overgestapt naar Notes. Onze business resultaten laten al dertien kwartalen aan één stuk door groei zien. Dat strookt niet echt met Microsofts beweringen."

Voormalige Lotusklanten

Rodhin zei dit tijdens een interviewsessie op de Lotusphere-conferentie na een vraag van Computable. Microsoft maakte maandag bekend dat driehonderd bedrijven met in totaal 2,8 miljoen werknemers in de laatste zes maanden zijn gemigreerd van Lotusproducten naar Microsoft Outlook, Exchange Server en SharePoint Server. Volgens Microsoft is het aantal gebruikers van deze producten sinds vorig jaar met 164% gestegen. Een groot aantal van de nieuwe klanten zou bestaan uit voormalige Lotusklanten.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2319365). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.