Managed hosting door True

Copaco distribueert LG Electronics

 

Copaco Nederland is distributeur van de Computer Producten van LG Electronics. Hieronder vallen de monitoren en de optische opslag producten van LG Electronics.

Huub Aerts, Business Manager van Copaco Nederland: "Op dit moment verkopen we de mobiele telefoons van LG en is er de wens het portfolio van LG bij Copaco Nederland verder uit te breiden. De Computer Producten van LG zijn een goede toevoeging aan ons huidige assortiment. In de afgelopen jaren heeft Copaco Nederland een breed merkenportfolio van monitoren opgebouwd."

"LG Electronics is voor haar Computer Producten op zoek naar een distributeur die een toegevoegde waarde kan leveren in de afzet van deze producten met name op de business to business markt"; aldus Han Hagedoorn, Sales Manager LG Electronics. "Met Copaco Nederland verwachten wij hier een uitstekende partner in gevonden te hebben."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2284491). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.