Managed hosting door True

Cadac Group introduceert Organice 2007 R2

 

De Cadac Group, een Microsoft Gold Certified Partner en ontwikkelaar van op SharePoint gebaseerde engineering document management oplossingen, introduceert Organice 2007 R2.

Deze nieuwe release biedt verschillende nieuwe mogelijkheden en verbeteringen die het bedrijfsproces van project georiënteerde bedrijven verder verbetert. De nieuwe release bevat ondermeer de volgende nieuwe features en verbeteringen: de ondersteuning van (extreem) lange keuzelijsten; verbeteringen in de viewer; additionele CAD ondersteuning; ondersteuning van additionele talen; verbeterde document distributie.

SharePoint is niet in staat (extreem) lange lijsten of document libraries op een gebruiksvriendelijke manier te hanteren. In de nieuwe release introduceert Organice een intelligent mechanisme dat deze (extreem) lange lijsten of document libraries wel kan hanteren. Hierbij worden de waarden locaal gecached, zodat de (extreem) lange lijsten direct voor de gebruiker beschikbaar zijn. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer document libraries zeer veel items bevatten of wanneer zeer lange keuzelijsten worden gebruikt. Verbeteringen in de viewer Om een document te kunnen openen en bekijken zonder de bijbehorende applicatie, heeft Organice een geintegreerde viewer die meer dan 250 bestandsformaten ondersteund. In de nieuwe release ondersteunt deze viewer nu ook Office 2007 bestandsformaten.

Verder is het mogelijk twee revisies van hetzelfde document in de viewer te vergelijken. De viewer toont hierbij de verschillen en laat zowel zien wat is toegevoegd als wat is verwijderd. Deze functionaliteit is erg handig om meer inzicht te verkrijgen in de revisie historie van documenten.

Organice was een van de eerste oplossingen die SharePoint met AutoCAD integreerde en daarmee volledige engineering document management functionaliteit in SharePoint bracht. In de nieuwe release van Organice is de CAD ondersteuning in SharePoint uitgebreid me ondersteuning van Autodesk Revit 2008, Bentley MicroStation V8 XM en BricsCad 8. Ondersteuning van additionele talen Organice 2007 R2 is nu ook in het Frans, Fins en Spaans beschikbaar, zodat nog meer klanten wereldwijd Organice in hun eigen taal kunnen gebruiken. Organice ondersteunt nu 7 talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Fins en Spaans.

Organice Transmit is een optionele module waarmee meerdere documenten tegelijkertijd naar meerdere ontvangers gedistribueerd kunnen worden, gespecificeerd per ontvanger. In de nieuwe release is de user interface verbeterd en is het mogelijk in de distributie matrix de assen met de documenten en ontvangers om te wisselen. De automatische verzend methode (digitaal of op papier) is nu direct gerelateerd aan de ontvanger en de verzendbrief die naar elke ontvanger wordt meegestuurd ondersteunt nu meerdere talen. Verder is het nu mogelijk om alle openstaande acties per verzendlijst in te zien en kunnen alle acties gerelateerd aan een verzending tegelijkertijd geupdate worden. Organice 2007 R2 is per januari 2008 beschikbaar voor klanten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2277518). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.