Managed hosting door True

Tech Data breidt hardware portfolio uit met MAXDATA

 

Tech Data Nederland breidt haar samenwerking met MAXDATA verder uit.

Na de Belinea monitoren neemt Tech Data nu het complete productportfolio van MAXDATA op in haar assortiment, notebooks, desktops en alle toebehoren. De producten van MAXDATA en dan het belinea line concept in het bijzonder, kenmerken zich door vooruitstrevende technologie en design, gekoppeld aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

MAXDATA had voorheen een distributiestrategie waarbij resellers de keuze hadden om direct bij MAXDATA in te kopen. Met de verbreding van het afzetkanaal heeft MAXDATA de strategische keuze gemaakt om haar producten exclusief te leveren via de door haar aangestelde distributiepartners. Na een vlotte samenwerking met Belinea zal Tech Data nu ook de overige MAXDATA producten in haar assortiment opnemen, "Samen met Tech Data zullen we het kanaal, met onze MAXDATA producten en het Belinea line concept, beter kunnen bereiken en bedienen", aldus Ton van der Pijl, General Manager bij MAXDATA..

"MAXDATA is een prima aanvulling op het Tech Data assortiment" aldus Erwin Berkhuysen, country manager Tech Data Nederland. "De focus zal in eerste instantie liggen op het gebied van notebooks, waarmee we een nieuwe groep SMB-klanten willen bereiken"

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2277180). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.