Managed hosting door True

Samenwerking Xpertdoc en Bridge Incubation Group

 

Xpertdoc, speler in documentproductie en elektronisch workflow management, en de Bridge Incubation Group maken bekend een business overeenkomst te hebben gesloten voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

De overeenkomst betreft de ontwikkeling van lokale marktstrategieën, het opzetten van verkoopkanalen en het uitvoeren van diverse verkoop- en marketingactiviteiten in deze regio.

Xpertdoc Studio 2007, het belangrijkste product van deze Canadese fabrikant, biedt een snelle, betrouwbare en flexibele oplossing voor het maken van Microsoft Word Open XML documenten. Dit product is zeer geschikt voor klantrapportage doeleinden waarbij de kwaliteit van de presentatie (het uiterlijk) even belangrijk is als de gegevens zelf. Daarbij kan gedacht worden aan pensioenoverzichten, HR overzichten, fakturen,  accountantsrapporten, commerciële voorstellen en rapporten, financiële overzichten zoals jaarrekeningen, enz.

Xpertdoc Studio is een Microsoft Office Business Application, die gebaseerd is op en geïntregreerd is in Microsoft Word. Studio maakt het eindgebruikers makkelijk hun rapporten aan te passen via een aangepaste werkbalk. In tegenstelling tot andere rapportage-oplossingen is het leren hoe te werken met deze nieuwe tool zeer eenvoudig.  Een sjabloon maken is bijna net zo gemakkelijk als het creëren van een Word document.

Johan Pellicaan, Bridge Incubation Group's CEO geeft aan: "Er is behoefte - en daarmee een grote marktkans - aan de mogelijkheid om een persoonlijke noot toe te voegen aan geautomatiseerde rapporten. Het aanbod van Xpertdoc is uniek en voorziet op effectieve wijze in deze boefte. We kijken er dan ook  naar uit  om dit product te introduceren bij bedrijven en organisaties in de EMEA regio'". Hij vervolgt: "Neem bijvoorbeeld een accountantsrapport. Delen worden gekopieerd uit een database of erger, worden handmatig overgetypt door een secretaresse, terwijl daarnaast  delen worden aangeleverd, opgesteld door de accountant. Het verlies van productiviteit is enorm. Ik heb zelden een product gezien met een zo korte terugwintijd van de investering als Xpertdoc  Studio."

Françis Dion, President en CEO of Xpertdoc verklaart: "We zijn heel blij met de samenwerking met de Bridge Incubation Group om onze activiteiten verder uit te breiden binnen de EMEA regio. We kunnen ons bijna geen betere partner voorstellen dan de Bridge Incubation Group, gezien hun grote ervaring binnen het Office Business Application segment en het ontwikkelen van verkoopkanalen.  De samenwerking werpt nu al haar vruchten af."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2276825). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.