Managed hosting door True

Samenwerking Channel Concepts en Twinfield

 

Channel Concepts, dienstenleverancier van product- en marktcombinaties voor het ICT-resellerkanaal, heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Twinfield, speler in online administraties.

Channel Concepts zal de financiële webdienst van Twinfield distribueren via haar uitgebreide partnernetwerk voor de ICT tussenhandel. De samenwerking met Twinfield past in de verkoopstrategie van Channel Concepts om een completer productaanbod te bieden - onder meer aan haar SAP B1 resellers.

Andre Kwakernaat, directeur en medeoprichter van Twinfield, zegt over de samenwerking: "De overeenkomst met Channel Concepts biedt ons de mogelijkheid de resellermarkt nog beter te bedienen. Daarbij weerspiegelt de samenwerking onze ambitie om te blijven groeien. Hoewel deze distributieovereenkomst ons volledige productaanbod omvat zal Channel Concepts zich met name richten op de distributie van online boekhouden en de trainingen hiervoor."

Om te besparen op de beheerkosten van bedrijfssoftware kijken met name MKB-bedrijven naar geïntegreerde oplossingen. Door het koppelen van online boekhoudsystemen van organisaties met de systemen van hun accountants kunnen zij sneller en accurater werken.

"Met de online boekhouddiensten van Twinfield completeren we ons huidige portfolio bedrijfssoftware-oplossingen van SAP", aldus Bart van Rheenen, oprichter van Channel Concepts. "Met behulp van de door ons geselecteerde en opgeleidde resellers gaan wij Twinfield online boekhoudsoftware aanbieden en implementeren bij MKB-bedrijven."

SAP heeft samen met Twinfield geïnvesteerd in een koppeling tussen SAP Business One en Twinfield, met als resultaat dat accountants online data over en weer kunnen importeren of exporteren. Dit is een goede oplossing voor accountants, filiaalbedrijven of ondernemingen die nu online willen boekhouden en later over willen stappen op een volledig geïntegreerd pakket.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2276654). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.