Managed hosting door True

Salestalent kiest voor Infotheek

 

Infotheek Groep, leverancier van hardware en ICT-diensten, breidt per januari 2008 zijn verkoopteam uit met salesmanager Anouk de Klerk en regiomanager Zuid-Nederland Eric Oostveen.

Beiden hebben ruime ervaring in verkoopfuncties in de ICT-branche; de Klerk werkte hiervoor bij onder meer bij Misco Nederland, Oostveen voor AAC Cosmos. De start van de twee salesexperts markeert de groei in omzet en kwaliteit die Infotheek de afgelopen jaren heeft gerealiseerd.

De Klerk (42) heeft ruim vijftien jaar ervaring in de ICT-branche. Zo werkte ze van 1991 tot 1993 als inkoper voor Apple-reseller First Electronic Publishing, om daarna de overstap naar de verkoop te maken als account manager bij MicroWarehouse. Aansluitend werkte ze gedurende zes jaar als sales manager bij Misco Nederland. Na een zijstap naar beeldschermfabrikant BenQ het afgelopen jaar, start De Klerk nu bij Infotheek Groep. Ze wordt verantwoordelijk voor de verkoop aan grote accounts.

Oostveen (46) is al vanaf midden jaren tachtig actief in ICT. Hij was eerder in dienst bij onder meer Rekencentrum Limburg, Getronics, Euroned en AAC Cosmos als account manager, regionale salesmanager en commercieel manager. Zijn ruime ervaring maakt hem een expert op het gebied van portfolio-ontwikkeling, de aansturing en groei van salesteams, en advies over en implementatie van ICT-beleid. Oostveen werkt voor Infotheek vanuit Brabant en is verantwoordelijk voor verkoop in de regio Zuid en het werven van nieuwe medewerkers.

Met de aanstelling van Eric Oostveen in Brabant speelt Infotheek in op de behoefte van bedrijven in Zuid-Nederland aan lokale resellers. Als de decentrale formule succesvol blijkt, wil Infotheek deze ook in de rest van Nederland toepassen.

"In de huidige ICT-markt is bedrijfsgroei niet de grootste uitdaging. Het aantrekken van talent en het behouden van een kwalitatieve dienstverlening is dat wel. Met de versterking van De Klerk en Oostveen is Infotheek verzekerd van de benodigde expertise en ervaring om de volgende fase in te gaan," aldus Duco van Leenen, algemeen directeur van Infotheek Groep. "Het is goed om te merken dat professionals die al jaren meedraaien in de branche nu voor Infotheek kiezen. We bieden ze een uitdagende baan binnen een organisatie waar veel ruimte is voor ieders eigen ideeën."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2271947). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.