Managed hosting door True

Consument, niet enterprise, bepaalt netwerkaanbod

 

Volgens Cisco's chief development officer Charles Giancarlo is het vooral de consumentenbehoefte die het netwerkaanbod bepaalt. De verschuiving van enterprise naar consument is een van de grootste veranderingen in dit segment van de afgelopen tien jaar, vertelt hij tijdens Cisco's C-Scape 2007 vorige week.

Een enorme invloed op Cisco's verdere toekomstplannen is dat eindgebruikers applicaties die ze thuis gebruiken zoals Facebook of YouTube ook op de zaak willen benutten. Cisco deelt eindgebruikers dan ook niet meer op in consument of werknemer. Cisco wil nu een aanpak die grensloze unified communications (uc) naar alle eindgebruikers brengt, niet alleen de enterprise.

Volgens Cisco moet het netwerk de communicatie vloeibaar en transparant maken. "We zien het netwerk als een platform. De komende drie tot vijf jaar zal Cisco een platformleverancier worden die software én hardware levert."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2260637). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.