Managed hosting door True

ASC neemt AccountView-dealerschap Econogo over

 

AccountView maakt bekend dat Account Software Consultancy (ASC) per 1 december het AccountView-dealerschap van Econogo Software Consultancy heeft overgenomen.

ASC is het grootste AccountView Expert Center. Met de overname van het dealerschap van Econogo heeft het in Veenendaal gevestigde bedrijf nu ook een volwaardige vestiging in de regio Amsterdam. Het kantoor, in Schiphol-Rijk, zal worden ondersteund door de back office in Veenendaal.

"Omdat wij veel klanten in de regio Amsterdam hebben, waren we de mogelijkheden aan het onderzoeken om daar een vestiging te beginnen. We zochten hiervoor geschikte partners, toen het dealerschap van Econogo op ons pad kwam. Met deze overname kunnen we onze klanten in het westen van het land nog beter van dienst zijn, vanuit een tweede vestiging met ervaren en goed opgeleide medewerkers. De stap past in onze groeiambitie om binnen enkele jaren zowel het aantal medewerkers als het aantal vestigingen uit te breiden. Dit laatste voor een betere geografische spreiding", zegt Michel van Westing, directeur van ASC.

ASC is al vier jaar achtereen gekozen tot AccountView Expert Center van het jaar. Het exclusief op AccountView gerichte bedrijf bedient organisaties in verschillende segmenten, waaronder de logistieke groothandel en financiële dienstverlening. Met de overname van het Econogo-dealerschap gaat het in totaal om zo'n 3.000 klanten. ASC heeft 30 medewerkers.

Het adres van de nieuwe verkoopvestiging van ASC is Beechavenue 54-80, Schiphol-Rijk, telefoonnummer 020-7167782. Voor meer informatie over ASC: www.asc.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2250888). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.