Managed hosting door True

3Com lanceert nieuw channelinitiatief

 

3Com introduceert Sustain, een nieuw channel-initiatief dat is ontworpen om resellers die informatie- en communicatietechnologieën leveren aan klanten in de publieke sector te steunen.

Sustain helpt resellers met het leveren van 3Com's end-to-end-netwerkoplossingen en supportdiensten aan klanten in de publieke sector door ze een extra korting van 6 procent aan te bieden op 3Com-producten.

"Het Sustain-programma is gericht op enkele van de belemmeringen bij het toetreden tot de publieke sectormarkt, zoals prijsgevoeligheid", zegt Rob Rentenaar, country manager 3Com Benelux, "3Com's open, op standaarden gebaseerde, veilige geconvergeerde netwerkoplossingen zijn toonaangevend in de markt wat betreft prijs/prestatie en bieden uitstekende beschikbaarheid, betrouwbaarheid en management mogelijkheden. Ze zijn uitermate geschikt voor de behoeften van organisaties in de publieke sector, zoals de overheid en het onderwijs, waar er een grote druk is om kosten te besparen en uitgaven te verminderen. De mogelijkheid van een extra korting van 6 procent maakt de netwerkoplossingen van 3Com nog aantrekkelijker in een op prijs concurrerende markt."

De stap naar geconvergeerde communicatie biedt organisaties aanzienlijke bedrijfsvoordelen. Het Sustain-programma is ontworpen om organisaties in de publieke sector, die van oudsher laat overstappen op nieuwe technologieën, toegang te bieden tot de voordelen van veilige geconvergeerde netwerken via deskundige en gemotiveerde channel-partners.

Een extra voordeel voor zowel channel-partners als eindgebruikers is dat de open netwerkaanpak van 3Com interoperabiliteit biedt met de producten van andere it-verkopers, en zo de beste manier is om vendor lock-in te voorkomen.

"Het Sustain-programma geeft resellers een belangrijke reden om voor 3Com te kiezen", legt Rob Rentenaar uit. "Sustain is een open programma dat alle resellers een extra argument en mogelijkheid geeft zich te focussen op de lucratieve publieke sectormarkt. De extra korting van 6 procent is op alle 3Com-producten van toepassing."

Resellers kunnen voor meer informatie contact opnemen met hun 3Com-distributiepartner of kijken op www.3com.co.uk/sustain.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2249195). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.