Managed hosting door True

Westcon verbetert online partnerprogramma's

 

Westcon Groups online partnerprogramma's zijn uitgebreid met nieuwe functionaliteiten, zoals sociale mediaondersteuning, single sign-on en verbeterde e-commerce-toegang.

Het gaat om Westcons OneDefense, OneVoice, OneNetwork, ConvergencePoint en SecurityPoint.

Sinds de introductie eind 2005 zijn er al vele duizenden actieve gebruikers. Steve Hale, vice president Noord Amerika partner organisatie bij F5 Networks: "Westcon Group demonstreert eens te meer hoe goed het is in het ondersteunen van resellers. Als je naar de inhoud van programma's zoals intuïtieve solution building capabilities, sales tools en training opportunities kijkt blijkt dat ze een prima bron van kennis bieden aan geavanceerde technologie resellers die willen slagen."

Al Siders, president en ceo van het Amerikaanse Network Data Systems: "We zijn blij met de extra functionaliteit die Westcon toevoegt. Onze evaring met deze programma's is bijzonder positief en ze hebben meetbaar ons succes verbeterd. Dat zit hem vooral in het gemak van interactie en de intelligentie die in deze programma's zit."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2245144). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.