Managed hosting door True

Central Point geeft mkb persoonlijke benadering

 

Naast de snelheid en het gemak van kopen via het internet biedt Central Point als partner van HP een persoonlijke benadering bij de online verkoop van supplies aan het Midden- en kleinbedrijf.

Vanaf november 2007 biedt het bedrijf aan mkb ondernemers ook een persoonlijke benadering die verder gaat dan alleen het aanbieden van de supplies. Op basis van eerdere aankopen en het bedrijfsprofiel wordt gekeken waar de ondernemer in de toekomst behoefte aan zou kunnen hebben. In samenwerking met HP worden vervolgens de juiste oplossingen aangeboden. Dit kan bijvoorbeeld korting op de aankoopprijs zijn, een demonstratie van de allernieuwste kleurenprinter of een servicecontract om de continuïteit van printen te waarborgen.

"Het MKB koopt dit jaar 60% meer online", aldus Central Point eigenaren Brian Speelman en Sebastiaan Hooft "Niet alleen willen zij snel, betrouwbaar en voordelig bestellen. Ondernemers willen ook een persoonlijke benadering."

"Central Point heeft de bekwaamheid en deskundigheid om onze klanten te helpen bij het selecteren, gebruiken en het recyclen van HP-supplies.", aldus Robert Klitsie SMB / Channel Development Manager van HP "Het is uniek dat Central Point als online aanbieder kiest voor een persoonlijke benadering."

De nieuwe status van HP Strategisch Select Supplies Partner is een jaar geldig. In 2002 werd Central Point al benoemd tot HP e-Business Partner.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2235459). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.