Managed hosting door True

30 ict-dienstverleners op nieuwe e-marktplaats

 

De digitale marktplaats NDIX wordt op 29 november officieel geopend in Ede. Ruim 30 providers zijn er al bij aangesloten, met een gevarieerd dienstenaanbod.

Dertig mkb-bedrijven zijn al aangesloten op de marktplaats, die gevestigd is bij BIT in Ede. BIT is tevens één van de ruim 30 providers die hun ict-diensten via de marktplaats aanbieden. Ook andere lokale providers kunnen hun diensten aanbieden aan organisaties in het hele NDIX-netwerk.

Propositie
Met een aansluiting op de digitale marktplaats krijgen de aangesloten bedrijven en instellingen toegang tot het hele NDIX-netwerk van 19 digitale marktplaatsen in Nederland en Duitsland.

Organisaties kunnen, zonder beperkingen in capaciteit, onderling verbonden worden en met elkaar communiceren. Daarnaast hebben ze alle vrijheid om te kiezen uit een groot dienstaanbod met diensten als internettoegang, telefonie, hosting, back-up, kantoorautomatisering en beveiliging. Wisselen van aanbieder is geen probleem, doordat infrastructuur en diensten gescheiden zijn. Door de bundeling van vraag en aanbod van de diensten kan er sterk bespaard worden op kosten en ontstaan nieuwe mogelijkheden voor innovatie.

Uitnodiging
Ondernemers en organisaties in Ede en omgeving zijn van harte uitgenodigd de feestelijke opening bij te wonen. Ze kunnen daar collega-ondernemers ontmoeten die al aangesloten zijn. Ook is er de mogelijkheid tijdens een rondleiding door het datacentrum van BIT te zien waar de digitale marktplaats zich bevindt. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via een e-mail naar info@ndix.net.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2233223). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.