Managed hosting door True

Sencilo Automatisering presenteert ECOserver

 

De Nederlandse system builder en Intel Premier Integrator Sencilo Automatisering , heeft een energiezuinige server ontwikkeld; de ECOserver.

Martin Kraai, accountmanager bij Sencilo Automatisering, zegt dat dit Nederlandse product een aantal prettige kenmerken en voordelen heeft. "De server heeft beduidend minder energieverbruik; daarenboven minder warmte-afgifte dus minder koeling nodig. Het mes van energiebesparing snijdt aan twee kanten. Een ander voordeel is dat er maar een zeer kleine inbouwruimte nodig is; de diepte van de ECOserver is slechts 30 cm. In een standaardrack kunnen aan weerszijden de ECOservers geplaatst worden. Hierdoor ontstaat er in het midden een ‘schoorsteen' met effectieve koeling. Door het slimme ontwerp heeft de ECOserver een bijzonder hoge Cosinus Phi of Power Factor; namelijk minimaal 0,97. Dit levert een gezonde energiehuishouding op."

De ECOserver is ook leverbaar met 48 V DC voedingen; dit bespaart twee conversies (UPS - Server - moederbord) dus minder energieverliezen. Kraai: "De ECOserver is geluidsarm; bijzonder stil. Zeer betrouwbaar door de combinatie het gebruik van A-componenten, het slimme ontwerp en de efficiënte koeling. Het is van een Nederlandse fabrikant: bij specifieke klantwensen wordt de server op maat gemaakt. De klant krijgt een eigen front en daarmee eigen look en feel bij een afname vanaf 10 stuks.
De afnemers kunnen dus beschikken over een geheel eigen uitstraling bij hun klanten. We beiden een Landelijk dekkend service-apparaat tot 4 uur on-site."

Voor specifieke product- en prijsinformatie: http://www.ecoserver.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2227182). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.