Managed hosting door True

KPN kiest Capgemini als integrator voor Oracle

 

Capgemini is gekozen door KPN voor de implementatie van Oracle's e-Business suite en om de bedrijfsprocessen voor financieel beheer en supply chain management te transformeren.

Dit nieuwe driejarige programma levert een belangrijke bijdrage aan de klantenervaring van KPN.

Martin Hoff, programmamanager van KPN: "Door deze samenwerking kan mijn afdeling zich volledig richten op het creëren van ‘best in class' IT enterprise-oplossingen voor KPN met de beste middelen op het gebied van ontwikkeling en onderhoud die door Capgemini worden geleverd."

De toekenning van de opdracht aan Capgemini vloeit voort uit een eerdere samenwerking in 2006 waarbij ze de processen voor financieel beheer (FMI) verbeterd hebben. Deze deal is ontstaan vanwege de nauwe relatie tussen de beide bedrijven. De submodules op het gebied van financieel beheer en supply chain management in de Oracle Enterprise deal zullen grotendeels bestaan uit grootboek, crediteuren/debiteuren, activa, cash management, inventaris, werkplanning, vraagbeheersing, orderverwerking, etc.

"We hebben deze positie bereikt en het vertrouwen van de cliënt op bestuurlijk niveau gewonnen, dankzij onze goede relatie met KPN. Met deze opdracht kan Capgemini laten zien wat we in huis hebben.", aldus Michel Mulders, vice-president Telco & Media van Capgemini.

De sector TME (Telecom, Media & Entertainment) van Capgemini combineert technische expertise en thought leadership met een passie voor innovatie, waardoor ze een vooraanstaande positie op het gebied van diepgaande industriële kennis, core consulting, architectuur, systeemintegratie innemen en sterke allianties hebben. Op deze wijze helpt Capgemini cliënten om hun vermogen te maximaliseren en hun groeipotentieel aan te boren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2217912). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.