Managed hosting door True

Adobe vernieuwt Photoshop

 

Photoshop-productmanager John Nack heeft op zijn blog bekendgemaakt dat Adobe bezig is om Photoshop in een nieuw jasje te steken. Adobe gaat een aantal drastische vernieuwingen doorvoeren in de user-interface van het populaire beeldbewerkingspakket.

De aanpassingen moeten ervoor zorgen dat gebruikers gemakkelijker zien welke opties ze hebben wanneer ze een bepaalde taak doen. In de huidige versie moeten gebruikers nog meerdere menu's doorzoeken.

Doordat verschillende groepen gebruikers, zoals fotografen, radiologen en webdesigners, andere eisen stellen aan de software moeten alle opties gepresenteerd worden in taakgeoriënteerde werkomgevingen die de gebruiker zelf kan configureren.

Sommige gebruikers zijn bang dat de nieuwe benadering van Adobe ervoor zorgt dat de software te hoogdrempelig wordt voor sommige gebruikers. Adobe wil dit tegengaan door modulaire versies uit te brengen die door gebruikers zelf kunnen worden uitgebreid.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2207984). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.