Managed hosting door True

Microsoft-cio Stuart Scott staat op straat

 

Microsoft heeft Stuart Scott, corporate vice president & chief information officer, ontslagen. 'Overtreding van de bedrijfspolicies', geeft een woordvoerder mee als reden.

Wat Stuart Scott precies heeft misdaan, is niet bekend, maar het blijkt ernstig genoeg om zijn C4 te krijgen van zijn overste, chief operating officer Kevin Turner. Het nieuws staat te lezen op ZDNet.com. De taken van Stuart Scott worden voorlopig waargenomen door general manager Shahla Aly en door corporate vice president Alain Crozier tot een vervanger is aangeduid.


Scott kwam in 2005 binnen bij Microsoft van energiereus General Electric, waar hij 17 jaar werkte. Hij moest bij het softwarebedrijf de centralisatie en consolidatie van de it-systemen in goede banen leiden. Het bedrijf consolideerde zijn 26 datacenters zo al tot 5 en schrapte de voorbije 2 jaar 1000 applicaties. Het plan was nog eens zoveel applicaties bij het huisvuil te zetten.

Stuart Scott haalde een master in 'engineering', wiskunde en informatica aan de universiteit van Louisville en haalde nadien een MBA aan de Vanderbilt University. Hij is getrouwd en heeft 7 kinderen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2206249). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.