Managed hosting door True

Avocent benoemt nieuwe channel manager Nederland

 

Avocent, leverancier van beheeroplossingen voor ICT en datacenters, benoemt Wilko Rietveld tot channel manager Nederland.

In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor verdere professionalisering van de kanaalstrategie van Avocent. Daarnaast richt hij zich op de uitbreiding van het aantal partners en het stimuleren van de indirecte business.

Rietveld heeft elf jaar lang zijn diensten bewezen bij Dell. Hij was hier werkzaam als Account manager, Internet Manager Benelux, Sales Manager Internet Division en ASG Consultant Manager Benelux. Zijn laatste functie bij Dell was Sales Manager. Het afgelopen jaar was Rietveld Sr. Accountmanager Financial Markets bij Avensus. Een van zijn redenen om over te stappen naar Avocent is omdat het bedrijf in een groeimarkt zit.

"Avocent hecht veel belang aan de versterking van de banden met het kanaal, aangezien partners een grote bijdrage leveren aan de sterke groei van het bedrijf. Ik ben van mening dat Avocent klaar is voor verdere groei en wil daar graag een bijdrage aan leveren", zegt Rietveld.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2185581). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.