Managed hosting door True

Overname Het Customer Care Center

 

Per 1 oktober 2007 heeft Victor Herfs 100 procent van de aandelen verworven van Het Customer Care Center. Hiermee wordt de volgende stap gezet in de groei en bloei van Het Customer Care Center.

Herfs neemt hierbij zowel het eigendom als het algemeen directeurschap over van Harco-Jan Folkerts (1971), eigenaar en oprichter sinds 1999. Folkerts zal zich meer gaan toeleggen op het op ad interim basis verbeteren opzetten, uitbouwen en/of veranderen van commerciële processen in combinatie met database marketing.  Herfs (1965) was hiervoor 18 jaar werkzaam binnen AKZO Nobel en vervulde daar diverse management en directie functies.

Het Customer Care Center is in 1999 gestart met één centrale doelstelling; kwaliteit leveren in klant- en prospectcontacten. Inmiddels beschikt het call center over 110 werkplekken en ongeveer 250 medewerkers. Belangrijkste activiteit is het verzorgen van outbound- en inbound- telefoonverkeer in sterke combinatie met databasemarketing activiteiten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2167839). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Lijkt mij een goede move...

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.