Managed hosting door True

RES Software laat mkb aan partners over

 

RES Software (Real Enterprise Solutions), leverancier van software voor beheer en onderhoud van it-systemen in Microsoft-omgevingen, wil de komende tijd groeien met meer resellers.

Dit zegt Hans Middelburg, directeur van RES Software, dat software levert zoals RES PowerFuse en RES Wisdom. De onderneming heeft inmiddels bijna 430.000 licenties verkocht, waarvan 370.000 in Nederland. Middelburg: "We hanteren een indirect model; daardoor zijn we snel gegroeid. Tussen 2006 en 2007 groeiden we met 62 procent. RES zette afgelopen jaar 13 miljoen euro om. We leveren aan het smb, maar ook steeds vaker aan large en medium enterprises. We leven aan diverse verticale marktsegmenten, zoals banken, de gezondheidszorg en de overheid. Elk bedrijf dat notebook- of desktopgebruikers heeft, is voor ons een potentiële kant. Daarvan bestaan er veel in het mkb. Dat gedeelte laten we geheel over aan de kanaalpartners, omdat zij thuis zijn in het mkb."

RES is van plan internationaal flink uit te breiden, aldus Middelburg. "In 2007 zijn we actief geworden in Noord-Amerika, Groot-Brittannië en Duitsland. In 2008 gaan we aan de slag in de Nordics en België. Daarna volgen Frankrijk en Spanje."

RES Software wekt ook nauw samen met technologiepartners Microsoft, Citrix en VMware. De software van RES wordt in Nederland gedistribueerd door CDG Europe.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2167262). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.