Managed hosting door True

Tyan mikt op groei met bestaande partners

 

Tyan, leverancier van moederborden, workstations en barebone systemen voor servers, wil in de Nederlandse markt groeien met bestaande partners. Dit zegt Jeff Smith, director Europe operation bij Tyan.

Het Taiwanese Tyan, dat de Nederlandse markt bedient vanuit Schiedam, werkt in Nederland samen met een aantal systeem integratoren: ClusterVision (maakt supercomputerclusters) en Melrow Technology. Verder werkt Tyan met drie distributeurs: Microtronica, Wave en TCW. De producten van Tyan worden alleen via partners verkocht met een servicemodel, zoals technische support en aftersales.
De groei moet komen uit de serverproducten die op AMD- en Intel-processoren draaien en door systeem integratoren op maat worden gemaakt, aldus Smith. "De servers worden aangeboden op nichemarkten, zoals de overheid en onderwijs, aan bijvoorbeeld universiteiten en onderzoeksinstellingen. Hierbij wil Tyan een alternatief zijn voor pre-geconfigureerde servers van Dell, HP en IBM. Tyan levert een stabiel platform dat kan worden ingezet voor high performance computing (hpc). Ook zijn Tyan gebaseerde servers geschikt voor virtualisatie, want daarvoor heb je de juiste proceskracht en geheugen nodig. Verder bieden we ‘trusted computing', met veel security, voor bijvoorbeeld databaseservers. Tot slot bieden we voor de gaming-markt speciale gaming-servers."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2155706). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.