Managed hosting door True

Ingram Micro distribueert componenten ASUS

 

Ingram Micro Nederland gaat op 1 oktober van start met de verkoop van componenten van marktleider ASUS.

Met de samenwerking met ASUS breidt Ingram Micro zijn toch al brede assortiment componenten verder uit met onder meer moederborden, grafische kaarten en barebone pc's. Ingram Micro heeft daardoor als enige distributeur de officiële distributiecontracten met vier topleveranciers: AMD, Intel, Microsoft OEM en nu dus ASUS. ASUS heeft vooral een sterke positie op het gebied van moederborden en VGA-kaarten.

"ASUS is net als Ingram Micro marktleider en hoort dus bij ons thuis", zegt Alfred van Zalk, Business Unit Manager Components van Ingram Micro. "Na een lange tijd van onderhandelen zijn we er heel trots op dat we als officiële business partner van ASUS de markt op kunnen. We zijn blij dat ASUS ook inziet dat de traditionele distributie van componenten verandert en daarvoor Ingram Micro als distributeur aanstelt. Ingram Micro Components bezit de kennis van een gespecialiseerde distributeur en de faciliteiten van een broadliner. We bieden een volledig assortiment voor zowel de integratie- als de upgrademarkt, van entry level-producten tot server- en storage-oplossingen."
Ingram Micro Components richt zich met zijn producten hoofdzakelijk op system integrators en op de retailmarkt (kleinzakelijke gebruikers en consumenten die hun systemen willen vernieuwen of upgraden).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2150162). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.