Managed hosting door True

SCC introduceert Xerox Flexdesk

 

Voor klanten is er nu één aanspreekpunt voor werkplekbeheer en managed print onder de naam Flexdesk. It-dienstverlener SCC en printerfabrikant Xerox hebben daartoe hun partnerschap geintensiveerd en hun verkoop- en serviceactiviteiten geintegreerd.

SCC zal zijn eigen portfolio verder uitbreiden met Xerox-apparatuur, klantspecifieke oplossingen en dienstverlening. SCC en Xerox verzorgen gezamenlijk ook de uitrol van grote projecten waarbij zowel de it- als de facility-afdeling betrokken is, zoals bij de aanschaf van multifunctionals.

Martijn Brand, director office systems smb & channels bij Xerox en Patrick van de Coolwijk, sales en marketing director bij SCC zeggen dat er veel overeenkomsten zijn omdat Xerox net als SCC producten en diensten aanbiedt in een managed servicecontract.

SCC is ook een preferred partner bij Xerox-rivaal HP. Met HP introduceerde de it-dienstverlener een vergelijkbaar initiatief, HP Smart PageDeal, vorig jaar november.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2147467). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.