Managed hosting door True

Twinfield sluit samenwerking met Cocosoft

 

Twinfield, leverancier van online administraties, gaat samenwerken met Cocosoft, leverancier van winkelautomatisering aan zelfstandige retailers en winkelketens.

Door koppelingen tussen de webapplicaties van beide bedrijven wordt de verkoop- en voorraadinformatie voortaan direct in de financiële administratie verwerkt. Winkeliers profiteren van minder administratieve handelingen en een actueel inzicht in de financiële bedrijfsvoering. Een pilot bij Lampenier verlichtingspeciaalzaken heeft het eerste succesvolle project opgeleverd.

Cocosoft is gespecialiseerd in winkelautomatisering en levert een volledig geïntegreerd totaalpakket van hardware en software voor onder meer de kassa, artikel- en voorraadbeheer, klantkaart en managementfuncties. Het nieuwe pakket i-RETAIL, is gebaseerd op internettechnologie (ASP.NET) en is beschikbaar voor winkelketens en inkooporganisaties. Dankzij de koppeling van i-RETAIL met de webapplicatie van Twinfield zien winkeliers hun verkoop- en voorraadgegevens real-time terug in hun financiële administratie. Alle data wordt veilig door Twinfield geback-upt, waarmee automatisch aan de financiële bewaarplicht van de Belastingdienst wordt voldaan.

Voor Bram van Soest, algemeen directeur van Cocosoft, is de samenwerking met Twinfield een succes. "De technologie van Twinfield sluit perfect aan bij onze kassasystemen, waardoor we de koppeling gemakkelijk konden realiseren", aldus Van Soest. "In de pilot bij Lampenier bleek het sterk verbeterde gebruiksgemak voor de winkelier een schot in de roos. Al begin 2008 verwachten we bij een aantal vestigingen van Lampenier live te gaan."

Ook André Kwakernaat, directeur en medeoprichter van Twinfield, benadrukt de winst die de koppeling tussen online winkelautomatisering en online boekhouden oplevert: "Steeds meer winkeliers en retailers vinden hun weg naar onze administratiedienst, en we merken dat online boekhouden ook in dit marktsegment enthousiast wordt onthaald. De koppeling met Cocosoft geeft online boekhouden een extra dimensie. Ondernemers beschikken immers altijd over actuele financiële gegevens, zodat ze op basis van reële cijfers kunnen bijsturen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2147206). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.