Managed hosting door True

Netflex benoemd tot Platinum Linux Partner van Novell

 

Netflex is onlangs officieel benoemd tot Platinum Linux Partner van Novell.

Het vermogen om complexe Linuxoplossingen te implementeren bij haar relaties was niet onopgevallen gebleven bij Novell. Tijdens het Gold-Partnerschap werd het bedrijf door Novell uitgenodigd Platinum Linux Partner van Novell te worden.

Netflex heeft de uitnodiging voor het Platinum Linux Partnerschap met Novell uiteraard aangenomen.

Sales Manager van Netflex, Marko Elderson: "Een aantal jaar geleden, op het moment dat het voor ons duidelijk was dat Linux de toekomst ging worden, zijn wij veel tijd en geld gaan investeren. Vrijwel alle technische medewerkers binnen Netflex zijn in het bezit van de hoogst haalbare Novell gerelateerde Linux certificaten. Hierdoor hebben wij een sterke wederzijdse vertrouwensband met onze klanten gecreëerd, waardoor wij al vroeg Linux-gebaseerde oplossingen bij hen hebben kunnen implementeren. Nu Novell een nieuw Partner Specializations-programma heeft geïntroduceerd, komen wij in aanmerking voor een Platinum status op het gebied van Linux. Wij zijn hier uiteraard trots op. Wij zien onze status als een kwaliteitswaarborg!"

Ook Novell is uiterst tevreden dat zij al snel na de introductie van het nieuwe partnerprogramma een Platinum partnerschap aan kan gaan met een serieuze partij als Netflex. Algemeen directeur Novell Benelux, Ronald de Jong: "Netflex is al jaren een gewaardeerde partner van Novell. Ze leveren een belangrijke bijdrage bij het ondersteunen en adviseren van onze bestaande en nieuwe klanten. Met de toevoeging van het Linux specialisme op het Platinum niveau, laat Netflex zien dat ze zich verder kunnen en willen ontwikkelen in een markt die jaar op jaar sterk groeit. Het commitment, het enthousiasme en de reeds gedane succesvolle projecten, maakt dat wij Netflex hebben uitgenodigd om Platinum partner te worden".

Het nieuwe partnerprogramma van Novell is voor 2007 aanzienlijk aangepast. Door extra focus te willen creëren op de verschillende deelgebieden zijn de vereisten per deelgebied eveneens een stuk strenger geworden. Ook het behouden van deze status vergt meer inzet en investering dan voorheen. Netflex is natuurlijk voornemens deze status als Platinum Linux Partner te behouden.

Op dit moment telt de Platinum Linux partnergemeenschap slechts drie erkende bedrijven, waaronder nu ook Netflex.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2147020). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.