Managed hosting door True

Cisco Sales Associates Program van start

 

Cisco start voor het vierde achtereenvolgende jaar met zijn Cisco Sales Associates Program (CSAP).

Dit programma is bestemd voor afgestudeerde HBO'ers en WO'ers met maximaal twee jaar werkervaring en leidt hen in twaalf maanden op tot ‘Associate Sales Representative', oftewel sales (ASR) of systems engineer (ASE). Doel van het programma is de studenten klaar te stomen voor een baan binnen Cisco. In Amsterdam starten dit cursusjaar 141 mensen, afkomstig uit 45 landen.

Wereldwijd zijn er drie locaties waar het Sales Associates Program wordt verzorgd: in Tokyo voor studenten uit Japan; in Raleigh, North Carolina voor studenten uit de VS, Canada en Azië (m.u.v. Japan) en in Amsterdam, voor studenten uit Europa en Emerging markets (Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika). In totaal starten dit cursusjaar 390 studenten en zijn er ruim 1.000 studenten die het programma hebben doorlopen en actief zijn in de verkooporganisatie. 

Desmond Jas, CSAP programmadirecteur bij Cisco: "Cisco biedt met het CSAP een uniek programma voor jonge en talentvolle mensen. Niet alleen de aanpak en het uitdagende curriculum zijn aantrekkelijk, maar zeer zeker ook het internationale karakter van het programma. Cisco is niet alleen een mooi bedrijf om voor te werken; met dit programma biedt het ook mogelijkheden voor een nieuwe generatie. Bovendien draagt Cisco zo bij aan de reductie van het tekort aan netwerkspecialisten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2143171). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.