Managed hosting door True

Qwise verzorgt volledig Citrix-certificeringstraject

 

Qwise is met ingang van 1 september officieel geautoriseerd als Pearson VUE examenlocatie. Dit betekent dat cursisten bij Qwise nu zowel alle Citrix-trainingen kunnen volgen als hun examen kunnen doen.

Hiermee biedt Qwise het volledige Citrix-certificeringstraject in eigen beheer aan. Qwise kan alle it-gerelateerde examens die Pearson VUE aanbiedt, nu verzorgen, waaronder Citrix, Cisco, CompTIA en VMware.
 
De erkenning als Pearson VUE examenlocatie komt voort uit de ambitie om professioneel te acteren als opleider en de wens om een compleet certificeringstraject aan te kunnen bieden. "Als het grootste Citrix Authorized Learning Center van Nederland willen we het onze cursisten zo eenvoudig mogelijk maken om ook de laatste stap te zetten, namelijk hun gevolgde training(en) af te sluiten met een examen", aldus Abram Schermer, algemeen directeur van Qwise. "Iedereen die een examen wil doen, is van harte welkom om dat bij Qwise te doen. Onze locatie is uitstekend bereikbaar door de ligging aan de A10 en de korte loopafstand vanaf station Amsterdam Sloterdijk. We beschikken tevens over gratis en voldoende parkeermogelijkheid." Examens kunnen geboekt worden via de website van Pearson VUE, www.pearsonvue.nl en via de website van Qwise, www.qwise.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2137707). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.