Managed hosting door True

Ingram breidt portfolio van IP-beveiliging verder uit

 

Volgens Ingram Micro doen resellers er goed aan de groeimarkt van IP-beveiliging aan te boren. Om hen te ondersteunen heeft het er een nieuwe oplossing van Cameramanager bij.

Ook komen er meer seminars en andere activiteiten op dit gebied. De nieuwste aanvulling, Cameramanager, is een online platform voor camerabeveiliging, beeldopslag en beeldanalyse. Gebruikers kunnen hiermee voor nog geen 10 euro per maand vanaf iedere locatie camerabeelden bekijken en beheren via hun notebook, telefoon of pda. Binnen dit segment distribueert Ingram ook oplossingen van Axis, Panasonic en Linksys.

Groei van veertig procent 
Volgens Ingram maakt de markt voor IP-beveiliging een enorme groei door van wel veertig procent per jaar. Ingram Micro speelt hierop in met een naar eigen zeggen compleet assortiment van producten op dit gebied, zoals netwerken, opslag, camera's, mobile portals en software.

Marcel Elberse, business unit manager networking bij Ingram Micro: "Cameramanager vormt een perfecte aanvulling op dit aanbod. Ingram Micro resellers zijn hiermee in staat om voor een breed scala aan klanten passende en kostenefficiënte oplossingen in te richten - van traditionele beveiligingsbedrijven tot mkb en particulieren. Met een product als Cameramanager is het mogelijk waar dan ook ter wereld je bedrijfspand in de gaten te houden en te zien wie er voor de deur staat of stond. In combinatie met onze andere producten voor IP-beveiliging biedt het onze resellers de kans om een enorme groeimarkt aan te boren."

De interesse voor IP-beveiliging is groot, zo blijkt uit het enthousiasme van resellers en leveranciers bij de kennismaking met de mogelijkheden in de demonstratieruimtes 'Digital Home' en 'Mobility' van Ingram Micro.

Ook het eerder dit jaar door Ingram Micro gehouden seminar voor resellers over IP-beveiliging kon rekenen op grote belangstelling. "We hechten veel waarde aan het ondersteunen van resellers die de nieuwe markt willen betreden, daarom zullen we de komende tijd meer seminars en andere activiteiten rond IP-beveiliging organiseren", aldus Elberse.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2135827). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.