Managed hosting door True

Jan Holsappel verruilt Actebis voor Infratects

 

Het was al enige tijd bekend dat Actebis-manager Jan Holsappel de distributeur zou gaan verlaten, wij kunnen nu melden dat hij per 1 oktober 2007 in dienst bij Infratects zal treden.

Infratects is zeven jaar geleden opgericht en heeft vestigingen in meerdere landen. Holsappel zal als operations manager bij de Nederlandse vestiging aan de slag gaan, waarbij hij ook als plaatsvervangend directeur zal gaan optreden. Uiteindelijk wordt Holsappel over ongeveer een jaar managing director Nederland. "Dit is een hele mooie stap voor mij", laat een dolgelukkige Holsappel CRN weten. "Ik word verantwoordelijk voor de afdelingen HRM, Finance, Inkoop, Marketing en Sales. Het komende jaar ga ik mij alles helemaal eigen maken om vanaf dan leiding te geven aan de Nederlandse organisatie van Infratects."

Infratects is een bedrijf dat technische consultancy doet en infrastructuren aanlegt voor grote computersystemen als Cognos en Hyperion. Holsappel: "Het bedrijf draait zo goed dat we dringend op zoek zijn naar nieuw technisch hooggekwalificeerd personeel. Bij Infratects werk ik met kwaliteit en kan ik toekomstgericht managen, iets wat bij een distributeur vaak niet kan. Daar houd je je toch vooral met kortlopende zaken bezig en moet alles binnen een kwartaal terugverdiend zijn. Dat past niet echt bij mij en daarom ben ik blij dat ik in overleg met Actebis deze stap heb kunnen maken."

Managing director bij Actebis Egbert Putmans liet in een eerder stadium al weten dat hij het vertrek van Holsappel, die bij Actebis als general business unit manager werkte, betreurt maar begrijpt. "Holsappel heeft goede dingen voor ons gedaan, maar we verschilden van gedachten over de manier van aanpakken bij een distributeur. Ik ben blij dat hij wat anders heeft gevonden, hier zit hij vast meer op z'n plek." Wie Holsappel bij Actebis gaat opvolgen is nog niet bekend, daarover leest u op Channelweb meer in een later stadium.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2130536). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

"waarbij hij ook als plaatsvervangend directeur zal gaan optreden"

...lekker belangrijk doen! Deze zin van dhr Holsappel heel mooi samen!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.