Managed hosting door True

Satyam tekent driejarig contract met KPN

 

ICT-dienstverlener Satyam Computer Services heeft een contract getekend met KPN voor de ICT-ondersteuning bij tests en Quality Assurance (QA).

KPN streeft er voortdurend naar om zijn dienstverlening naar een hoger plan te brengen op basis van verbeterde testprocedures. Om dit te bewerkstelligen, koos KPN twee preferred suppliers. Satyam werd geselecteerd op basis van zijn diepgaande kennis op het gebied van testing. Satyam zal de KPN-divisies Vast, Mobiel en Internet ondersteunen door middel van een onsite offshore-model. Het grootste deel van het team zal werken in een Offshore Development Center (ODC).

Verder helpt Satyam KPN bij het implementeren van verbeterde systemen en processen voor tests en Quality Assurance. Dit maakt een snellere en gestandaardiseerde aanpak mogelijk. Een procesgestuurde aanpak verhoogt de productiviteit, kwaliteit en flexibiliteit, terwijl de cost of ownership wordt teruggebracht.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2129821). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.