Managed hosting door True

Ictivity eerste Thinstall Consulting partner in EMEA

 

Ictivity is de eerste Thinstall Consulting partner in de EMEA-regio.

Met gepaste trots is Ictivity de eerste in Nederland die daadwerkelijk toont de technologie van applicatie virtualisatie te omarmen. Dit keer gaat het om de tweede generatie applicatie virtualisatie met de ondersteuning van Thinstall. Sinds vandaag is Ictivity de eerste Thinstall Consulting Partner in EMEA. De eerste generatie, destijds met SoftGrid van Softricity, heeft al de nodige voordelen opgeleverd bij het beheer van applicatie distributie en policy management voor de relaties van Ictivity. Met Thinstall gaat daar zeker een nog sterker vervolg opkomen gezien de verbeteringen in deze technologie ten opzichte van de inmiddels door Microsoft overgenomen eerste generatie.

Met het ontbreken van een cliënt component is het risico van re-packagen van de baan. En omdat elke applicatie verwerkt wordt tot een enkel bestand - inclusief alle besturingsysteem onderdelen in een geminimaliseerde en virtuele vorm - maakt Thinstall eigenlijk waar wat zijn voorganger beloofde. Het is vooral die evolutie van technologie welke Ictivity heeft getriggerd om wederom vroeg het spoor van applicatie virtualisatie te volgen. En Ictivity zit in het eerste rijtuig om zo de meeste ervaring en kennis op te kunnen doen.

Via Centia, de distributeur in Europa voor onder ander Thinstall, is het consulting partnership effectief bekrachtigd. Voor Thinstall gaat Ictivity de advies- en implementatie diensten uitvoeren op de vertrouwde manier zonder gebonden te zijn aan de verkopen van licenties en dergelijke. Het betreft puur een technologie partnership wat naast advies en implementatie benut gaat worden voor trainingen aan zowel resellers als eindgebruikers.

De beslissing van Ictivity om Thinstall op te nemen in haar productbeleid voor ondersteuning is, naast de technische kracht van het product, mede ingegeven door de kans van slagen op basis van businesscases. Vooral omdat Thinstall het licentiemodel baseert op concurrent users in Server Based Computing omgeving laat dit, in de wat grotere omgevingen, ook kostentechnisch het voordeel zien van Thinstall. De beide elementen plus de kennis en ervaring van Ictivity met applicatie virtualisatie staan garant voor een succesvolle toepassing van deze technologie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2120509). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.