Managed hosting door True

Qwise officieel VMware Authorized Consultant

 

Qwise maakt met trots bekend dat zij door VMware is benoemd tot VMware Authorized Consultant (VAC).

Hiermee is Qwise nog beter in staat om organisaties te adviseren inzake virtualisatie en om VMware oplossingen bij deze organisaties te implementeren.

Een aantal Qwise consultants behaalde onlangs de status van VMware Certified Professional (VCP) en Qwise voldoet hiermee aan de voorwaarden van VMware Authorized Consultant. Het portfolio van VMware is niet nieuw voor Qwise: "We richten ons kortgezegd op centralisatie van ICT-omgevingen," vertelt Abram Schermer, algemeen directeur van Qwise. "De laatste jaren komen we steeds vaker in aanraking met VMware. We hebben dus al veel ervaring op dat gebied en het was voor ons een logische stap om te certificeren voor VMware. We hebben gekozen voor de VAC-status, omdat deze het beste weergeeft wat Qwise doet: het leveren van kennis en advies."

VMware biedt enterprise-class virtualisatie voor datacenter, desktop, test en ontwikkeling. Alle VMware oplossingen zorgen voor beter en efficiënter gebruik van computing resources, verbetering van performance, security en beschikbaarheid, verlaging van kosten en eenvoudiger beheer. Het portfolio van VMware bestaat onder andere uit VMware Infrastructure, VMware ESX Server, Virtual Center, Virtual Desktop Infrastructure (VDI), VMware ACE en VMware Workstation.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2120474). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.